familiehotel maastricht kaboom

Kaboom Hotel in de hippe wijk van Maastricht

Betaalbaar en comfortabel hotel, met een mooie ligging in Wyck.

Goedkoop hotel in Maastricht

Onze tip voor een overnachting in Maastricht is Kaboom Hotel. Het hotel heeft 79 betaalbare en comfortabele kamers. In verschillende soorten en maten. Dus kamers voor 2 personen maar ook voor 4 personen. Ideaal voor gezinnen of een groepje vrienden. Kaboom hotel Maastricht profileert zich als een nieuw soort low-budget hotel. Voor een nieuw soort gast: “Smart, sophisticated en een tikkeltje rebels.” Voor ‘wakkere’ reizigers die voor een lage prijs maximaal comfort willen zonder overbodige extra’s.

Hotel in Wyck: de hippe wijk van Maastricht

Kaboom hotel Maastricht heeft een mooie ligging. Tegenover het station, midden in Wyck. Op loopafstand van het centrum van Maastricht. Wyck is de hippe wijk van Maastricht. De wijk wordt ook wel ‘het geheim van Maastricht’ genoemd. Met sfeervolle straatjes, authentieke winkeltjes en een bruisend bedrijfsleven.

Ontbijten doe je bij één van de buren van Kaboom Hotel. Een snel ontbijt bij Douwe Egberts voor 8,50 euro of een uitgebreider ontbijtbuffet bij DADAWAN voor 17 euro.

Een mooie en hippe plek in het Kaboom Hotel is de patiotuin. Een fijne tuin om even te hangen na een dagje Maastricht.

kaboom goedkoop hotel maastricht

Familiehotel Maastricht

Op zoek naar een familiehotel Maastricht? Kaboom Hotel heeft kamers voor 4 personen en is goed betaalbaar. De inrichting van de kamers is simpel maar wel stijlvol. Wat ons betreft is Kaboom hotel de perfecte plek om in Maastricht te overnachten met je gezin. Kaboom is het ideale familiehotel Maastricht.

Boek direct een kamer bij Kaboom Hotel.

En overdag speel je natuurlijk de speurtocht Maastricht van Sleutels van de stad. Een leuke stadswandeling Maastricht met leuke opdrachten om samen met je gezin te spelen.

kaboom hotel gezin maastricht