Stadswandeling Maastricht

Beleef een leuke stadswandeling Maastricht van Sleutels van de stad. Een leuke en leerzame manier om de stad te verkennen. Een mooie route om de meest bijzondere plekjes te bezoeken.

Sleutels van de stad is zowel een speurtocht als een stadswandeling. Neem de oude schatkaart in de hand en ga op ontdekking. Via de route op de schatkaart loopt je langs diverse plekjes. Daar ga je op zoek naar antwoorden op vragen. Lukt het jullie om het mysterie van de Sleutels van de stad op te lossen?

Speurtocht in Maastricht spelen?
[mks_button size=”medium” title=”BEKIJK SPEURTOCHTENPAKKET” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

Leuke stadswandeling in Maastricht

Is een stadswandeling Maastricht echt de moeite waard? Wij vinden van wel. En gelukkig vinden de mensen die onze speurtocht hebben gespeeld dat ook. Hoe ervaren zij de stadswandeling Maastricht? Bekijk hieronder enkele reacties:

“Maastricht is (vinden wij) de mooiste stad van Nederland. Mooie stadswandeling om de stad te ontdekken!”

“Al heel vaak in Maastricht geweest maar toch weer nieuwe plekjes ontdekt met deze speurtocht.”

“Gespeeld samen met de kinderen. Die hebben zich niet verveeld. Tussendoor wat mooie plekjes bezocht waar we langskwamen zoals de oude Bisschopsmolen.”

Welke plekken bezoek je tijdens de stadswandeling?

Ontdek de binnenstad van Maastricht met onze stadswandeling. Bezoek de mooiste bezienswaardigheden en de leukste plekjes. Waar kom je langs? En waar moet je zeker even stoppen om een kijkje te nemen?

Stadswandeling Maastricht met gids

Een stadswandeling Maastricht met gids. Dat is natuurlijk ook leuk. Wij bieden zelf geen stadswandelingen met gids aan maar wij kunnen hier wel in adviseren. Neem gerust even contact met ons op. Wij kennen de beste gidsen voor een stadswandeling Maastricht met gids.