Familiehotel Berg en Bos: centraal gelegen in Apeldoorn

Centraal gelegen en betaalbaar familiehotel in Apeldoorn.

Familiehotel Apeldoorn ‘Berg en Bos’ bestaat uit 16 hotelkamers. Het hotel bestaat al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. Destijds omringd door het bos. Nu rustig gelegen in een villawijk aan de westkant van Apeldoorn. Maar de bossen zijn nog steeds vlakbij. Op een steenworp afstand van het hotel. Prachtige natuur om te wandelen en te fietsen.

Centraal gelegen familiehotel in Apeldoorn

Berg en Bos is een leuk familiehotel in Apeldoorn. Centraal gelegen tussen Paleis Het Loo, Natuurpark Berg en Bos, de Apenheul, de Julianatoren en het prachtige stadscentrum van Apeldoorn. Het gezellige centrum van Apeldoorn is gelegen op slechts 15 minuten loopafstand van het hotel Apeldoorn.

Goedkoop hotel in Apeldoorn

Hotel Berg en Bos is betaalbaar en comfortabel. Een relatief goedkoop hotel in Apeldoorn, niet ver van het centrum. Het hotel heeft een budgetkamer. Daarnaast heeft het ook de beschikking over éénpersoonskamers.

In het restaurant van het hotel wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd. Daarnaast is er ook een lounge. En aan de voorzijde van het hotel ligt het terras. Een fijne plek om te genieten van een drankje.

Hotel en speurtocht in Apeldoorn

Apeldoorn op een leuke manier ontdekken? Kies voor een weekendje weg. Je kunt dan overnachten in één van de hotelkamers van Berg en Bos. Een relatief goedkoop hotel in Apeldoorn. Verder speel je natuurlijk de speurtocht Apeldoorn van Sleutels van de stad om de stad op een leuke en originele manier te ontdekken.