wat te doen in apeldoorn spel

Apeldoorn

Ontdek de stad van Paleis Het Loo en de mooie stadsparken.
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad in Apeldoorn

Sleutels van de stad is een speurtocht, vakantiespel en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen.

 

Sleutels van de stad, editie Apeldoorn

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

  • Een speurtocht in de groene stad Apeldoorn
  • Een leuk en leerzaam vakantiespel om de stad te ontdekken
  • De route brengt je naar de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekken van Apeldoorn

Wat te doen in Apeldoorn?

Wat te doen in Apeldoorn? Apeldoorn staat bekend om de mooie groene stadsparken. En natuurlijk om Paleis het Loo, de belangrijkste bezienswaardigheid in Apeldoorn.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Apeldoorn?

Speel je Sleutels van de stad in Apeldoorn? De wandeling brengt je langs allerlei leuke plekken in de stad. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

 • Je wandelt door de langste winkelstraat van Nederland
 • Je bezoekt één van de mooiste stadsparken van Apeldoorn
 • Je gaat naar Paleis het Loo met de prachtige paleistuinen. Een kijkje nemen? Kijk van te voren even naar de openingstijden.

Op de route: tips voor tussendoor

Even ergens wat eten en drinken of tussendoor een leuk uitstapje maken? Bekijk onze tips voor tussendoor: bezienswaardigheden, activiteiten en leuke adresjes die je vindt op de route van de speurtocht.

 • Bezoek de leuke plekken voor kinderen in Paleis Het Loo. Zo is er Speelpaleis Het Loo waar kinderen kunnen ervaren hoe prinsen en prinsessen spelen. In de stallen van het paleis vind je ook het Kinderatelier, waar kinderen spelenderwijs leren over beroepen als koetsier, chauffeur, tuinvrouw en architect.
 • Even bijkomen in het Stadscafé in de binnenstad. Om te ontspannen in een relaxte sfeer en om gezellig wat te eten en drinken. Kinderen kunnen hier spelen. In de weekenden is er zelfs een nanny in het Stadscafé. Leuk en makkelijk met jongere kinderen.