Het Stadscafé: hippe hotspot in Apeldoorn

Even bijkomen in het Stadscafé in de binnenstad. 

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Apeldoorn is Het Stadscafé, een hippe hotspot in de binnenstad.

Hippe hotspot in Apeldoorn

Het Stadscafé in Apeldoorn is dé hippe hotspot van de stad. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Om te ontspannen in een relaxte sfeer en om gezellig wat te eten en drinken. In de brasserie op de begane grond kun je even bijkomen met een goede kop koffie en een stukje taart. Hier kun je ook lunchen en dineren. Voor wie echt uitgebreid wil tafelen, is er een mooie plek op de eerste etage.

Natuurlijk kun je ook een drankje drinken in het café of wijn proeven in de speciale wijnbar. De voetjes van de vloer? Op vrijdagavond is het feest en is er regelmatig live-muziek of een DJ.

Spelen bij de nanny

In de weekenden is er zelfs een nanny in het Stadscafé. Leuk en makkelijk als je wat jonge kinderen hebt. De nanny speelt, kleurt en knutselt met de kinderen, terwijl de ouders zorgeloos genieten van een hapje en drankje. Voor kinderen is er voldoende vertier in het café, zo is er ook een keukentje om in te spelen.