vakantiepark omgeving harderwijk

Vakantiepark omgeving Harderwijk: de 3 beste keuzes

Ontdek de beste vakantieparken in de omgeving van hanzestad Harderwijk.

Harderwijk is echt een verrassend leuke bestemming! De stad heeft genoeg te bieden. In de omgeving van Harderwijk vind je meerdere vakantieparken om te verblijven. Ideaal voor een weekendje weg. Zo verblijf je comfortabel op een vakantiepark vlakbij Harderwijk zodat je de stad één of meerdere dagen kunt bezoeken.

Harderwijk is een Hanzestad. Een stad met een rijke historie. En dat is terug te zien in de mooie binnenstad. Je vindt er allerlei mooie straatjes en pleintjes. Heerlijk om rond te dwalen. Ga bijvoorbeeld naar de Vischmarkt, volgens ons het mooiste plein van Harderwijk. Met als mooie entree de prachtige Vischpoort. Ook het Kloosterplein en de Smeepoortenbrink zijn pleintjes die je zeker moet bezoeken.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de strandboulevard. Geniet van een drankje op één van de terrasjes met uitzicht op de prachtige bootjes die in het water liggen te dobberen. En wist je dat Harderwijk ook een stadsstrand heeft? En ja, hier kun je zwemmen. In het Veluwemeer. Wat nog meer? Bekijk ook ons blog over bezienswaardigheden Harderwijk.

Op zoek naar een vakantiepark omgeving Harderwijk? Dichtbij Harderwijk vind je meerdere vakantieparken, bijvoorbeeld van Landal en Roompot. Dit zijn wat ons betreft de 3 beste opties.

Vakantiepark omgeving Harderwijk: de 3 beste keuzes

Landal Waterparc Veluwemeer

Op 9 minuten rijden van Harderwijk

Wil je echt dichtbij Harderwijk verblijven? Dan is dit park de beste keuze. Het park ligt in Flevoland, aan de andere kant van het Veluwemeer, maar toch ben je met de auto snel in Harderwijk. Je kunt verblijven in een luxe appartement of een ruime bungalow. Eventueel direct aan het water, en dat maakt het wel extra bijzonder.

Dit zijn wat ons betreft de pluspunten van het vakantiepark:

  • Accommodaties direct aan het water
  • Op slechts 9 minuten rijden van Harderwijk
  • Met binnenzwembad, openluchtzwembad en strandje naast het park

Dit vakantiepark in de buurt van Harderwijk is ook perfect voor een verblijf met kinderen. Zwembaden, een kinderclub, een speelbos, een indoor speeltuin en nog veel meer. Er is echt genoeg te beleven.

Op dit moment gelden er mooie aanbiedingen voor het park. Bekijk hier de prijzen en vakantieverblijven op de website van Landal.

Landal Heihaas

Op 17 minuten rijden van Maastricht 

Wil je nog meer groen om je heen? Misschien ook de Veluwe bezoeken tijdens je weekend weg? Dan is Landal Heihaas een goede keuze. Dit park ligt iets verder weg van Harderwijk, maar toch op slechts 17 minuten rijden met de auto. Landal Heihaas ligt in de plaats Putten, waar je op loopafstand van het park, een erg gezellig centrum vindt.

De pluspunten van het vakantiepark:

  • Vlakbij de Veluwe
  • Op loopafstand van het gezellige centrum van Putten
  • Een mooi centrumgebouw met alle faciliteiten onder één dak

De bungalows op het park zijn ruim en comfortabel. Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Zwemmen, springen op de trampoline, midgetgolfen of een kijkje nemen in de dierenweide.

Op dit moment gelden er mooie aanbiedingen voor het park. Bekijk hier de prijzen en vakantieverblijven op de website van Roompot.

Roompot Vakanties Bospark de Schaapskooi

Op 23 minuten rijden van Harderwijk