speurtocht den bosch wat te doen

Speurtocht Den Bosch

Een speurtocht in de historische binnenstad van het gezellige Den Bosch.

Sleutels van de stad in Den Bosch

Sleutels van de stad is een speurtocht in Den Bosch. Ontdek de stad op een originele en leerzame manier. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen.

Sleutels van de stad, editie Den Bosch

  • Speurtocht Den Bosch: ontdek de historische binnenstad
  • Een leuke route met vragen om de stad te leren kennen
  • De route brengt je naar de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekken van Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch?

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch, oftewel ‘s-Hertogenbosch, heeft een prachtig historisch centrum. Een heerlijke stad om een dagje in rond te wandelen. Je vindt er mooie bezienswaardigheden, oude vestingwerken en leuke buurten met gezellige restaurants en cafeetjes.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Den Bosch?

Speel je Sleutels van de stad in Den Bosch? Dan kom je op allerlei leuke plekken in de mooie binnenstad. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

  • Je gaat een kijkje nemen in de grote Sint Janskathedraal
  • Je bezoekt Uilenburg, de leukste buurt van de binnenstad
  • Je komt bij de originele bakker van de bekende lekkernij van Den Bosch

Op de route: tips voor tussendoor

Even ergens wat eten en drinken of tussendoor een leuk uitstapje maken? Bekijk onze tips voor tussendoor: bezienswaardigheden, activiteiten en leuke adresjes die je vindt op de route van de speurtocht.

  • Nog niet genoeg gespeurd? Ook leuk is het speuren naar dieren in het Noord-Brabants museum. In deze speurtocht gaan de jonge bezoekers op zoek naar dieren in de schilderijen van het museum. Een leuke manier voor kinderen om in aanraking te komen met kunst en cultuur. Lees meer over het bezoeken van het Noord-Brabants museum.