hotel harderwijk marktzicht

Heerlijke reiservaring in Hotel Marktzicht in Harderwijk

Een heerlijke hotelervaring in heerlijk Harderwijk. Direct een vertrouwd gevoel!

Sleutels van de stad gaat graag op ontdekking. Op zoek naar de mooiste stadjes en dorpen. Vaak in Nederland maar ook in de rest van Europa. En heel soms ook wat verder weg. We doen inspiratie op voor het maken van nieuwe ontdekkingstochten. En we delen onze tips en trips om jullie te inspireren om ook op ontdekking te gaan. 

In dit blogartikel lees je onze ervaring van ons verblijf in Hotel Marktzicht. Wij verbleven één nacht in dit leuke hotel in Harderwijk. Hotel Marktzicht is een prachtig, persoonlijk en gastvrij hotel. Centraal gelegen, direct aan het historische marktplein van Harderwijk. Een aanrader voor iedereen die in Harderwijk wil overnachten om het stadje en de omgeving te ontdekken.

Hotel Marktzicht aan het historische marktplein

We parkeren onze auto in de parkeergarage vlakbij het hotel. Hier zijn altijd voldoende plekken beschikbaar voor de gasten van Hotel Marktzicht. Even bellen naar de receptie via de intercom en daarna rustig de auto parkeren. We pakken onze koffers en lopen binnen enkele minuten naar het hotel. Direct door de binnenstad van Harderwijk.

hotel marktzicht binnenstad harderwijk

Hotel Marktzicht ligt in het centrum. Op een perfecte locatie direct aan het historische marktplein. Aan het plein staat het prachtige oude stadhuis. Eén van de mooiste bezienswaardigheden van Harderwijk. Het plein is gevuld met terrasjes. De sfeer is ontspannen en het bruist van gezelligheid. Je krijgt direct zin om aan te schuiven aan één van de tafeltjes. Dat doen we later. Eerst even inchecken.

Gastvrij familiehotel in Harderwijk

Het ontvangst bij de receptie is vriendelijk en gastvrij. Het inchecken is zo geregeld. Nog even een praatje maken. Direct wat tips doornemen voor ons bezoek aan Harderwijk. De receptie neemt rustig de tijd. En dan naar hotelkamer. De eerste indruk van het familiehotel in Harderwijk is uitstekend. Het welkom was prettig en persoonlijk. Het voelt direct vertrouwd.

Hotel Marktzicht beschikt over 34 kamers. Wij verbleven in de familiekamer die geschikt is voor 4 personen. Aan de marktzijde van het hotel. Met uitzicht op het marktplein, het oude stadhuis en de gezellige terrasjes. Aan de andere kant bevindt zich de parkzijde van het hotel. Deze kamers hebben deels uitzicht over een mooi, rustgevend en groen park.

Fijne hotelkamer met een schitterend uitzicht

We openen de deur van onze hotelkamer. Daar wacht ons een verrassing. De bedden zijn versierd met glitters, heerlijke snoepjes en handdoeken gevouwen als zwanen. Het tovert direct een glimlach op onze gezichten. Een superleuk ontvangst. De kamer is ruim, praktisch ingericht en heeft alles wat je nodig hebt. Comfortabele bedden, badkamer met douche en wc, een bankje, stoelen, televisie en nog meer extra’s. Wat direct opvalt is het grote raam. Met een schitterend uitzicht op het marktplein. Dat maakt indruk!

familiehotel harderwijk familiekamer

Natuurlijk gaan we op ontdekking in Harderwijk, maar we genieten ook van onze hotelkamer. We verblijven één nacht in het hotel in Harderwijk. Van zaterdag op zondag. Op zaterdagavond horen wij vanuit onze hotelkamer nog de geluiden van de terrassen. Wij vinden dat wel leuk. Het klinkt gezellig, sfeervol en bepaalt ook de charme van het hotel. Van geluidsoverlast was geen sprake. Die nacht hebben we heerlijk geslapen.

hotel marktzicht uitzicht marktplein

Een heerlijke hotelervaring

In de ochtend schuiven we aan bij het ontbijt. Keurig verzorgd. Alles is aanwezig: croissants, broodjes, fruit, yoghurt, vers gekookte eitjes en nog veel meer. Na het ontbijt checken we uit en gaan we op verkenning via onze eigen speurtocht Harderwijk. De route kennen we al, maar toch ontdekken we weer allerlei nieuwe plekjes, leuke straatjes en pittoreske pleintjes. Moe maar voldaan lopen we naar de auto. We gaan nog even langs het hotel om gedag te zeggen. Weer even een praatje maken. En wederom wordt er alle tijd genomen.

Direct bij binnenkomst hadden wij een vertrouwd gevoel bij Hotel Marktzicht. Dat gevoel was er ook nog toen we vertrokken. En is er nu nog steeds. Het gastvrije ontvangst. De persoonlijke gesprekken. De tijd die wordt genomen om je te helpen. De intieme en knusse sfeer van het hotel. De centrale locatie in de binnenstad; wat het gevoel geeft dat je middenin de gezelligheid van de stad bent. Bij Hotel Marktzicht zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke hotelervaring. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Ook verblijven op een centrale locatie in de binnenstad van Harderwijk? Reserveer direct via de website van Hotel Marktzicht.