happy tosti deventer binnen

Happy Tosti Deventer: het sociale lunchrestaurant

Een vrolijk lunchrestaurant met heerlijke tosti’s en gezellige schommels.

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Deventer is Happy Tosti Deventer, het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. 

Happy Tosti: het sociale lunchrestaurant

Wat een tof concept! Bij lunchrestaurant Happy Tosti geniet je niet alleen van heerlijke tosti’s en andere lekkernijen. Als klant ben je ook onderdeel van een goed maatschappelijk concept. Happy Tosti is niet zomaar een lunchrestaurant, maar een sociaal lunchrestaurant. Een werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking. Zij krijgen een kans om werk te doen wat ze leuk vinden en wat bij ze past.

De Happy Heroes, zoals de medewerkers worden genoemd, worden professioneel begeleid met behulp van job coaching. Voor iedereen wordt een passende plek gevonden. Zoals ze zelf zeggen: Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt.

Tosti’s en schommels bij Happy Tosti Deventer

Happy Tosti Deventer is gevestigd aan de Lange Bisschopstraat. Een mooie locatie met alle bekende ingrediënten van het Happy Tosti concept. Met een terras aan de voorzijde van het pand, maar bij mooi weer kun je ook plaatsnemen in de mooie stadstuin aan de achterzijde.

En wat Happy Tosti extra leuk maakt voor kinderen: je kunt er ook schommelen. Een beetje schommelen dan, want de schommels zijn gemaakt als zitjes bij de tafels. Heel leuk bedacht, maar misschien niet zo praktisch als je wilt dat de kinderen even rustig blijven zitten. Ook is er een kindertafel met spelletjes en kleurplaten.

happy tosti deventer stadstuin

Tosti pizza of Tosti choco?

De tosti’s van Happy Tosti zijn lekker, origineel en gemaakt van eerlijke producten. Wat dacht je van een tosti pizza of een dubbele tosti geitenkaas met appel en geroosterde tuinbonen? Kun je niet kiezen, dan is er ook nog de tosti proeverij. En favoriet bij kinderen: de tosti choco banaan geserveerd met M&M’s. Heerlijk smullen voor de kinderen dus.

De tosti’s worden zoveel mogelijk bereid met biologische producten. En op de menukaart staan nog meer lekkere dingen. Huisgemaakte limonade, yoghurts, soepen, salades, panini’s en nog veel meer.

happy tosti deventer terras

Naast Happy Tosti Deventer heeft Happy Tosti ook vestigingen in de steden Amsterdam, Breda, Den Haag, Delft, Hoofddorp en Leiden.

Speel je Sleutels van de stad in Deventer, dan is Happy Tosti Deventer een heerlijke tip voor tussendoor. Een leuke plek om te lunchen of om gezellig even wat te drinken.