groningen bezienswaardigheden stad

Groningen bezienswaardigheden

Dit moet je echt doen als je deze historische stad bezoekt.

Groningen is een stad met veel te bieden. Er zijn tal van bezienswaardigheden te vinden, voor ieder wat wils. Of je nu houdt van winkelen, cultuur of gewoon een lekker dagje uit, in Groningen vind je het allemaal.

Speurtocht langs alle Groningen bezienswaardigheden

Wat dacht je van een speurtocht langs alle Groningen bezienswaardigheden? De leukste manier om de stad te ontdekken. Een leuke route met leuke vragen en opdrachten. Speciaal voor gezinnen met kinderen. Super leuk!

Bestel de speurtocht Groningen als onderdeel van het speurtochtenpakket.

[mks_button size=”medium” title=”BEKIJK SPEURTOCHTENPAKKET” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

Bezienswaardigheden stad Groningen

Als je op zoek bent naar dingen om te doen in Groningen, zul je niet teleurgesteld zijn. Deze charmante Nederlandse stad heeft voor elk wat wils, van historische monumenten en musea tot levendige cafés en winkels. Groningen is ook een prima uitvalsbasis voor het verkennen van het omliggende platteland, met volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en watersporten.

Wat moet je zeker doen in de binnenstad van Groningen?

  • De bekende Martinitoren bezoeken. Klim jij naar boven?
  • Door de grachten varen met de rondvaartboot
  • Het leuke stripmuseum bezoeken

Leren over de historie van Groningen

Groningen is een mooie stad in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Groningen en ligt in het noordoosten van het land. De stad heeft een aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder het Groninger Museum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Nederlands Fotomuseum.

Speel de speurtocht Groningen van Sleutels van de stad.