bezienswaardigheden lazise gardameer

Bezienswaardigheden Lazise: stadje aan het Gardameer

Wat dacht je van een leuke route langs alle bezienswaardigheden?

Lazise is een rustig plaatsje aan het Gardameer in Noord-Italië. Het is een geliefde bestemming onder toeristen vanwege de vele mooie bezienswaardigheden. De oude stadskern van Lazise staat bol van de historie en de sfeer is er heerlijk rustig. Door de jaren heen is het plaatsje nauwelijks veranderd en dat maakt het zo uniek.

Route voor bezienswaardigheden Lazise

Op zoek naar een mooie route langs alle bezienswaardigheden in Lazise? Daar heeft Sleutels van de stad een leuke speurtocht voor. Met allerlei leuke vragen en opdrachten. Zo leer je het stadje kennen en kom je direct langs alle mooie plekjes.

Bestel de speurtocht Lazise:

[mks_button size=”medium” title=”BEKIJK SPEURTOCHT” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/lazise/” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

De mooiste bezienswaardigheden Lazise

Lazise is een klein stadje in de Italiaanse provincie Veneto, gelegen aan het Gardameer. Het stadje kent een rijke geschiedenis en heeft daarom veel bezienswaardigheden. In Lazise vind je onder andere het middeleeuwse kasteel Rocca, het Palazzo dei Capitani en de Church of San Michele Arcangelo.

Dit zijn onze favoriete bezienswaardigheden Lazise:

  • De boulevard met uitzicht over het Gardameer
  • Het oude kerkje San Nicolo
  • De oude sfeervolle haven

Lazise, mooi gelegen aan het Gardameer

Lazise is een plaats en gemeente in de Italiaanse provincie Verona, in de streek Veneto. De plaats telt 8310 inwoners (31-12-2014). Lazise maakt deel uit van het Gardameer. De oppervlakte van de gemeente is 23,1 km², de bevolkingsdichtheid is 359 inwoners per km² en het ligt op ongeveer 66 meter boven zeeniveau.