wat te doen in deventer spel

Deventer

Een leuke speurtocht in de sfeervolle, oude binnenstad van Deventer.
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad in Deventer

Sleutels van de stad is een speurtocht, vakantiespel en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen. Hoe het precies werkt lees je in de uitgebreide speluitleg.

 

Sleutels van de stad, editie Deventer

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

  • Een speurtocht in de oude binnenstad van Deventer
  • Een leuk en leerzaam vakantiespel om de stad te ontdekken
  • De route brengt je naar de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekken van Deventer

Wat te doen in Deventer?

Wat te doen in Deventer? In de binnenstad van Deventer vindt je verrassend veel leuke plekken. Van het oudste stenen woonhuis van Nederland tot het mooie centrale plein middenin de oude binnenstad. Wist je dat Deventer ook wel de koekstad wordt genoemd?

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Deventer?

Speel je Sleutels van de stad in Deventer? Dan maak je een tocht langs allerlei leuke plekken. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

  • Je gaat helemaal naar boven in de toren van de Lebuinuskerk
  • Je bezoekt het oudste nog bestaande stenen woonhuis van Nederland
  • Je ontdekt de bekende lekkernij die ook heeft gezorgd voor de bijnaam van de stad Deventer.

Op de route: tips voor tussendoor

Even ergens wat eten en drinken of tussendoor een leuk uitstapje maken? Bekijk onze tips voor tussendoor: bezienswaardigheden, activiteiten en leuke adresjes die je vindt op de route van de speurtocht.

 • Bezoek het Speelgoedmuseum Deventer met de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Hier vind je speelgoed in allerlei soorten en maten, leuk voor jong en oud.
 • Schommelen en tosti’s eten bij Happy Tosti. Op de menukaart staan onder andere tosti’s, panini’s en lekkere huisgemaakte drankjes. Ook bij kinderen zal het goed in de smaak vallen, net als het schommelen natuurlijk. Happy Tosti is ook nog eens een goed maatschappelijk concept.