bed en breakfast haarlem hotel malts

Bed en breakfast hotel Haarlem: in het historische centrum

Verblijven in een prachtig pand, met de historische stad aan je voeten.

Bed en breakfast Haarlem

Op zoek naar een goedkoop hotel of bed en breakfast in Haarlem? Dan is Hotel Malts een aanrader. Hotel Malts is gelegen midden in het historische centrum van Haarlem. In een prachtig pand: een officieel rijksmonument met veel originele elementen. Een klein hotel met 14 kamers. Niet ver van Station Haarlem. Ongeveer 10 minuten lopen. Dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en dichtbij tal van musea en restaurants.

In het hotel wordt geen lunch of diner geserveerd, maar vraag in het hotel gerust naar tips voor leuke restaurantjes in de buurt. Het ontbijt wordt uiteraard wel in hotel verzorgd.

Goedkoop hotel Haarlem met perfecte ligging

Verblijf je Hotel Malts, dan ligt de historische stad aan je voeten. Alle belangrijke attracties zijn op loopafstand. Het beroemde Teylers Museum, Frans Hals Museum, en ook het Dolhuis, Corrie ten Boom en de Hallen. Ook voor een avondje uit is de ligging van dit kleine hotel in Haarlem perfect. De bed en breakfast is gelegen tussen de Stadsschouwburg, de Philharmonie/Toneelschuur en het Patronaat.

Ben je liefhebber van speciaal bier of van mooie gebouwen? De Jopen kerk is misschien wel de mooiste brouwerij van Nederland. Hier wordt het bekende Jopenbier gebrouwen. De Jopen Kerk ligt om de hoek bij Hotel Malts. Ga hier dus ook zeker een kijkje nemen en geniet van een heerlijk en echt Haarlems biertje.

goedkoop hotel haarlem malts

Leuk klein hotel Haarlem

Op zoek naar een leuk klein hotel in Haarlem? Hotel Malts is met 14 kamers een niet al te groot hotel. De bed en breakfast heeft dan ook een fijne en persoonlijke sfeer. Een uistekende keuze wanneer je op zoek bent naar een klein hotel in Haarlem.

Boek direct een kamer bij Hotel Malts.

En overdag speel je natuurlijk de speurtocht Haarlem van Sleutels van de stad. Een leuke speurtocht met leuke opdrachten om samen met je gezin te spelen.