bed en breakfast antwerpen kamer

22B&B in Antwerpen: bed en breakfast in een authentieke wijk

Bed en breakfast Antwerpen in een oude diamantairswoning, vlakbij het centrum.

Bed en breakfast Antwerpen

22B&B is een prachtig guesthouse in een herenhuis in Antwerpen. Gelegen in een rustige woonwijk, niet ver van het centrum van Antwerpen. Binnen 20 minuten lopen ben je in het hart van de oude stad. De wijk van het kleine hotel in Antwerpen heeft een authentieke sfeer. Kenmerkend vanwege de Joodse inwoners die tot laat in de avond in hun zwarte gewaden door de straten wandelen. De wijk was vroeger verbonden aan de belangrijke diamantenindustrie in Antwerpen.

De B&B in Antwerpen heeft 4 kamers: 3 kamers voor 2 personen met ruimte voor 1 extra volwassene of 2 extra kinderen. En 1 studio voor 4 personen maar ook extra ruimte.

B&B Antwerpen met een uniek karakter

De B&B Antwerpen is een mooie gerenoveerde oude diamantairswoning. De creatieve achtergrond van de eigenaren (architectuur & grafische vormgeving) weerspiegelt zich in het interieur. Daarbij is ook veel aandacht voor duurzaamheid. Bij het hotel is ook een bloemen en plantenzaak gevestigd. Het geheel zorgt voor een uniek karakter.

In het hotel worden gasten ontvangen als goede vrienden. De eigenaren geven graag leuke en goede tips voor het ontdekken van de stad. Voor een adres om lekker te eten. Voor een interessante kunstgalerij. Of voor activiteiten in Antwerpen met kinderen.

Leuk hotel in Antwerpen

Op zoek naar een leuk hotel in Antwerpen? 22bnb is een mooi en comfortabel hotel, op loopafstand van het centrum van Antwerpen. Met een fijne en persoonlijke sfeer. Een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een leuk hotel in Antwerpen.

Boek direct een kamer bij 22bnb.

En overdag speel je natuurlijk de speurtocht Antwerpen van Sleutels van de stad. Een leuke speurtocht met leuke opdrachten om samen met je gezin te spelen.