Weer Sirmione? Ga opnieuw op ontdekking!

Ga je dit jaar weer naar Sirmione? Weer genieten aan het Gardameer? Natuurlijk doe je dat, want het is een gezellige, leuke en prachtige plek om te genieten. Met het vakantiespel ‘Sleutels van de stad’ ga je opnieuw op ontdekking in Sirmione. Interactief, leerzaam en avontuurlijk!

Weerbericht Sirmione

Hoe zijn de weersvoorspellingen voor het spelen van een spel in Sirmione? Bekijk hier het weerbericht voor de aankomende 3 dagen in Sirmione:

Weersverwachting
Sirmione

Weeronline.nl – Meer weer in Sirmioneweeronline.nl Altijd jouw weer

Weer Sirmione of weer Sirmione?

Ga je weer naar Sirmione dit jaar? Of misschien ben je er nu? Wist je dat ons spel ‘Sleutels van de stad’ een leuke activiteit is om te spelen met kinderen? Ons spel is ontwikkeld om het bezoeken van stadjes nog leuker te maken, juist ook voor kinderen, die het niet altijd leuk vinden om een stadje te bezoeken.

Sleutels van de stad is een interactief vakantiespel voor jong en oud. Vooral leuk om samen te spelen. Zijn jullie klaar voor de geheime opdracht? Met een oude schatkaart en cryptische aanwijzingen ga je op zoek naar bijzondere plekken, om uiteindelijk de oplossing te vinden voor het mysterie van de ‘Sleutels van de stad’.

Kijk op de pagina van Sirmione voor meer informatie en/of om het spel te bestellen.