Weer Peschiera del Garda? Ga opnieuw op ontdekking!

Dit jaar weer naar Peschiera del Garda? Weer naar het Gardameer? Dat moet je zeker doen, want wat is het een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Met het vakantiespel ‘Sleutels van de stad’ ontdek je Peschiera del Garda opnieuw op een avontuurlijke manier.

Weerbericht Peschiera del Garda

Wordt het lekker weer voor het spelen van een spel in het stadje Peschiera del Garda? Bekijk hier het weerbericht voor de aankomende 3 dagen in Peschiera del Garda:

Weersverwachting
Peschiera del Garda

Weeronline.nl – Meer weer in Peschiera del Gardaweeronline.nl Altijd jouw weer

Weer Peschiera of weer Peschiera?

Ben je op dit moment in Peschiera del Garda, of ga je hier binnenkort weer naartoe? En wordt het goed weer, dan hebben we een leuke tip voor je. Met ons vakantiespel wordt je volgende bezoek nog leuker en leerzamer. Juist ook voor kinderen, die niet altijd zin hebben om een stadje te bezoeken.

Sleutels van de stad is een interactief vakantiespel voor het hele gezin. Zijn jullie klaar voor de geheime opdracht? Met een oude schatkaart en cryptische aanwijzingen ga je op zoek naar bijzondere plekken, om uiteindelijk de oplossing te vinden voor het mysterie van de ‘Sleutels van de stad’.

Kijk op de pagina van Peschiera del Garda voor meer informatie en/of om het spel te bestellen.