Weer Gardameer

Het Gardameer is en blijft een zeer populaire vakantiebestemming. En dat is begrijpelijk, want het is een heerlijke plek om te verblijven. Ga jij binnenkort ook weer naar het Gardameer? Hoe vaak ben jij al geweest?

Weer Gardameer of weer Gardameer?

Ben je op zoek naar het weerbericht voor het Gardameer? Een actuele weersvoorspelling? Misschien omdat je op dit moment aan het Gardameer verblijft? Het Gardameer is een groot gebied en het weer kan iedere plaats net even anders zijn.

Meer informatie over het weer per plaats aan het Gardameer:

Weer Bardolino
Weer Lazise
Weer Peschiera del Garda
Weer Salò
Weer Sirmione

Beleef het Gardameer net even anders

Ben jij ook verliefd op de prachtige stadjes aan het Gardameer? Lazise, Sirmione of het mooie Riva del Garda aan de noordkant van het meer? Ons spel ‘Sleutels van de stad’ is ontwikkeld om deze mooie stadjes op een leuke, avontuurlijke manier te ontdekken. Vooral ook voor kinderen, die het niet altijd leuk om stadjes te bezoeken.

Zijn jullie klaar voor de geheime opdracht? Met een oude schatkaart en cryptische aanwijzingen ga je op zoek naar bijzondere plekken, om uiteindelijk de oplossing te vinden voor het mysterie van de ‘Sleutels van de stad’.