Stadswandeling Den Bosch

Een stadswandeling Den Bosch van Sleutels van de stad is de ideale manier om Den Bosch te ontdekken. Leuk, leerzaam en je ontdekt de mooiste plekjes.

Sleutels van de stad is een speurtocht én stadswandeling in één. Jullie gaan op ontdekking met een oude schatkaart. Daarmee ga je op zoek naar verschillende plekjes in de stad. Bij iedere plek hoort een vraag. Het antwoord op die vraag vind je door goed te zoeken.

Speurtocht in Den Bosch spelen?
[mks_button size=”medium” title=”BEKIJK SPEURTOCHTENPAKKET” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

Leuke stadswandeling in Den Bosch

Wij kunnen zelf vertellen hoe leuk onze speurtochten zijn, maar liever laten wij andere mensen aan het woord die de speurtocht al hebben gespeeld. Hoe ervaren andere mensen de stadswandeling Den Bosch? Bekijk hieronder de reacties:

“Leuke stadswandeling! Vooral Uylenburg is een prachtige wijk om lekker rond te dwalen.”

“Je ziet alle bekende bezienswaardigheden van Den Bosch, maar ook minder bekende plekjes die echt heel mooi zijn.”

“Fijn dat het ook leerzaam is voor kinderen. Wij wonen in Den Bosch maar hebben toch een aantal nieuwe dingen geleerd van de speurtocht.” 

Welke plekken bezoek je tijdens de stadswandeling?

Tijdens de stadswandeling Den Bosch ontdek je de gehele binnenstad. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden Den Bosch en allerlei leuke plekjes. Waar kom je langs? En waar moet je zeker even stoppen om een kijkje te nemen?

Stadswandeling Den Bosch met gids

Ben je op zoek naar een stadswandeling Den Bosch met gids? Neem gerust even contact met ons op. Wij kennen de leukste gidsen voor de stad Den Bosch. Zij kunnen je alles vertellen over de cultuur en geschiedenis van de stad.