Speurtocht Gouda wat te doen

Speurtocht Gouda

Op ontdekking in de prachtige historische stad in het Groene Hart.
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad in Gouda

Deze speurtocht is momenteel niet beschikbaar maar je kunt wel het speurtochten pakket voor andere steden bestellen. 

Sleutels van de stad Gouda is superleuke ontdekkingstocht. Leuk, leerzaam en een originele manier om Gouda in een paar uurtjes te verkennen. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar leuk voor alle leeftijden. Hoe het precies werkt lees je in de uitgebreide speluitleg.

 

Sleutels van de stad, editie Gouda

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

    • Speurtocht Gouda: ontdek de historische stad in het Groene Hart
    • Een speurtocht waarbij je aan de hand van vragen meer leert over de stad
    • De route brengt je langs de mooiste plekjes en meest bijzondere bezienswaardigheden

Wat te doen in Gouda?

Wat te doen in Gouda? Gouda is een perfecte stad voor een leuke historische stadswandeling. Gouda heeft al stadsrechten sinds het einde van de dertiende eeuw. Gouda is altijd een rijke stad geweest en dat merk je nog steeds. In het historische centrum staan prachtige gebouwen zoals het stadhuis en de Sint-Janskerk. In deze speurtocht Gouda leer je leuke dingen over de stad. Bijvoorbeeld over waar de stad bekend om staat. Gouda is natuurlijk beroemd om zijn Goude kaas maar er zijn nog veel meer bekende Goudse producten.

Highlights van de speurtocht Gouda

De speurtocht Gouda is een leuke route door de stad. Het duurt een paar uurtjes en binnen die tijd zie je de mooiste plekjes. Wat ga je doen tijdens de speurtocht? Hieronder 3 voorbeelden:

  • Bezichtig het indrukwekkende stadhuis, een populaire trouwlocatie in de stad
  • Wandel langs de plek waar de kaasmarkt wordt gehouden
  • Bezoek de Sint-Jans kerk, met 123 meter de langste kerk van Nederland

Puzzeltocht en stadswandeling in Gouda

De speurtocht in Gouda is een puzzeltocht en stadswandeling in één. Een originele manier om de stad te verkennen. Een tocht door de mooie binnenstad met de mooie pleintjes en straatjes, authentieke winkeltjes en de vele hofjes. Meer informatie over wat er te doen is in Gouda en omgeving vind je op de website van Welkom in Gouda.