dagje drimmelen speurtocht

Speurtocht Drimmelen

Ontdek het knusse dorpje met de mooie ligging aan de Biesbosch.
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Deze speurtocht is momenteel niet beschikbaar maar je kunt wel het speurtochten pakket voor andere steden bestellen

Sleutels van de stad in Drimmelen

Sleutels van de stad Drimmelen is een speurtocht in Drimmelen. Perfect voor een dagje Drimmelen en leuk om te combineren met een bezoek aan de Biesbosch. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen. Hoe het precies werkt lees je in de uitgebreide speluitleg.

 

Sleutels van de stad, editie Drimmelen

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

    • Speurtocht Drimmelen: ga op ontdekking in het knusse dorpje
    • Een leerzame en originele puzzeltocht met vragen over Drimmelen
    • Stadswandeling voor een dagje Drimmelen: een route langs de mooiste plekjes

Wat te doen in Drimmelen?

Wat te doen in Drimmelen? Drimmelen is een klein en knus dorpje met een kleine 600 inwoners. Prachtig gelegen aan natuurgebied ‘de Biesbosch’. De mooiste straat van Drimmelen is de Herengracht. Langs de straat stroomt de Breede Vaart met prachtige appelbomen aan de waterkant. Aan de gracht staan oude, karakteristieke huizen waar vroeger veel zalmvissers woonden. Lopen langs de Herengracht is een prachtig deel van de stadswandeling Drimmelen.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Drimmelen?

Speel je Sleutels van de stad in Uden? Dan kom je op allerlei leuke plekken in en rondom het centrum. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

  • Maak een wandeling langs de Herengracht
  • Bewonder de prachtige oude woningen aan de Dorpsstraat
  • Neem een kijkje in de mooie hervormde kerk van Drimmelen

Een dagje Drimmelen én de Biesbosch

Tip voor een dagje Drimmelen: een bezoek aan Drimmelen is ook perfect te combineren met een bezoek aan de Biesbosch. In de nieuwe Jachthaven is een bezoekerscentrum en vanuit hier kun je een rondvaart maken in de Biesbosch. Of huur een jacht of sloep en ga zelf op verkenning in het natuurgebied. Zo maak je het dagje Drimmelen compleet.