piece of cake maastricht cupcake

Piece of Cake Maastricht: voor zoetekauwen

Genieten van zoetigheid op een mooie locatie vlakbij het Vrijthof.

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Maastricht is Piece of Cake, een lunchroom voor zoetekauwen.

Een vloed aan zoet bij Piece of Cake Maastricht

Ken je Piece of Cake Maastricht al? Deze lunchroom vol met lekkernijen vind je in de Bredestraat, in een mooi pand vlakbij het Vrijthof. Piece of Cake is een lunchroom met een vloed aan zoet. Een heerlijke plek voor zoetekauwen dus. Je geniet er van heerlijke huisgemaakte patisserie, een lekkere lunch of een High Tea.

Binnen is het alsof je in een gezellige huiskamer bent. Vrolijke en frisse kleuren, prachtige kroonluchters, mooie spullen aan de muur en een leuke zithoek met klassieke zitbanken. Bij mooi weer is ook de grote binnentuin open, dan kun je ook buiten van de lekkernijen genieten.

piece of cake maastricht terras

Ook leuk voor de kleine zoetekauw

Piece of Cake Maastricht is een leuke plek voor alle leeftijden, want zoete lekkernijen vindt iedereen toch wel lekker? Bij kinderen zijn de heerlijke cupcakes erg geliefd. Lekker bij een drankje als je de lunchroom bezoekt, maar het is ook mogelijk om cupcakes op maat te laten maken voor een verjaardag.

Speel je Sleutels van de stad in Maastricht, dan is Piece of Cake Maastricht een leuke tip voor tussendoor. Om even bij te komen van de wandeling en om even te genieten van wat lekkers. Piece of Cake tovert zeker weten een (zoete) glimlach op het gezicht van de kinderen.