food tour rotterdam

Food Tour Rotterdam: ontdek de beste hotspots

Ontdek de beste food hotspots in Rotterdam tijdens een heerlijke food tour.

Rotterdam staat bekend om de verschillende restaurants, cafés en bars die heerlijk eten en drinken serveren. Als je een foodie bent en de beste food hotspots van Rotterdam wilt ontdekken, dan heb je geluk! In deze blogpost nemen we je mee op de ultieme foodtour door Rotterdam, waarbij we de beste foodbestemmingen van de stad laten zien. We geven je een gedetailleerde route en tips over de beste gerechten en drankjes die je onderweg kunt proberen. Dus trek je wandelschoenen aan, zorg ervoor dat je eetlust hebt en begin aan dit spannende culinaire avontuur in Rotterdam!

Begin met een ontbijt bij De Bakkerswinkel

Begin je food tour Rotterdam met een heerlijk ontbijt bij De Bakkerswinkel, een gezellige bakkerij in het hart van de stad. De Bakkerswinkel biedt een verscheidenheid aan vers gebakken brood, gebak, cake en een scala aan smakelijke ontbijtopties. Probeer zeker hun beroemde zelfgemaakte granola of heerlijke Hollandse pannenkoeken.

Proef lokale kaas bij Booij Kaasmakers

Ga na het ontbijt naar Booij Kaasmakers, een kaaswinkel in de bruisende Witte de Withstraat. Deze winkel biedt heerlijke Nederlandse kazen, waaronder Goudse, Edammer en Maasdammer. Proef een paar soorten kaas en neem wat mee naar huis als souvenir.

Lunchen in de beroemde Markthal

Een food tour Rotterdam is pas compleet met een bezoek aan de beroemde Markthal. Op deze overdekte markt staan verschillende eetkraampjes met alles van verse vis en vlees tot de internationale keuken. Stop voor de lunch bij een van de vele restaurants of kraampjes en proef het beste eten van de stad.

Geniet van zoete lekkernijen in Koekela

Na de lunch zin in een zoete trek? Breng een bezoek aan Koekela, een populaire bakkerij in Rotterdam. Deze bakkerij staat bekend om zijn heerlijke taarten, gebakjes en koekjes, allemaal gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Probeer hun beroemde worteltaart of een lekkere brownie, en geniet van een kopje koffie of thee bij je traktatie.

Sluit af met een drankje en een diner in Aloha Bar & Restaurant

Sluit je food tour in stijl af bij Aloha Bar & Restaurant, een unieke locatie in een voormalig zwembad. Deze bar en dit restaurant serveren heerlijke cocktails, ambachtelijke bieren en diverse smakelijke gerechten gemaakt met lokale ingrediënten. Geniet van een drankje of twee en heerlijk eten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Food tour Rotterdam: een heerlijk idee!

Rotterdam is een paradijs voor foodlovers met tal van heerlijke hotspots. Als je onze route volgt, kun je de top eetbestemmingen van de stad ervaren en het beste eten en drinken van Rotterdam proeven. Profiteer van dit spannende culinaire avontuur in Rotterdam!