Dagje uit Gorinchem

Dagje uit Gorinchem met kinderen? Willen jullie samen op ontdekking in het stadje Gorinchem? Speel Sleutels van de stad, editie Gorinchem. Een leuk en leerzaam spel voor het ontdekken van stadjes. Ook leuk voor volwassenen ; )

Dagje uit Gorinchem met kinderen

Een boeiende historie en belangrijke bezienswaardigheden. In Gorinchem is echt genoeg te ontdekken. Wil je Gorinchem écht beter leren kennen en zijn je kinderen al wat ouder (vanaf 8 jaar oud)? Met Sleutels van de stad, editie Gorinchem, ontdek je de mooiste plekken en leer je leuke weetjes over de stad. Een leuke en leerzame activiteit. En gezellig om samen te spelen tijdens een dagje uit in Gorinchem.

Het spel duurt ongeveer 2 tot 3 uurtjes. Maar je kunt er ook de hele dag aan besteden want er is geen tijdslimiet. Dus neem tussendoor vooral ook de tijd om op ontdekking te gaan. Langs de vestingsmuren van Gorinchem is genoeg te zien en te doen.

Stadjes ontdekken is echt wel leuk

Kinderen vinden het vaak niet zo leuk om stadjes te bezoeken tijdens een dagje uit of vakantie. Sleutels van de stad wil het graag ook wat leuker maken voor kinderen, want stadjes ontdekken kan echt ontzettend leuk én leerzaam zijn.

Sleutels van de stad is een spel dat je speelt in een stadje dat je graag wilt ontdekken. Een soort speurtocht. Het doel van het spel is het oplossen van een mysterie. De sleutels van de stad zijn lang geleden verdwenen door toedoen van een oude stadsbestuurder. Met een oude schatkaart met vragen en opdrachten ga je op zoek naar de geheime locatie van de sleutels.

Gaan jullie op ontdekking met Sleutels van de stad? Door de route van de schatkaart te volgen kom je ook direct op de mooiste plekjes van de stad.

Tips voor tussendoor

Ben je wat langer in Gorinchem? Blijf je bijvoorbeeld overnachten? In Gorinchem is genoeg te beleven, ook met kinderen.