Dagje uit Apeldoorn

Dagje uit Apeldoorn met kinderen? Willen jullie samen op ontdekking en Apeldoorn beter leren kennen? Speel Sleutels van de stad, editie Apeldoorn. Een leuk en leerzaam spel voor het ontdekken van stadjes. Ook leuk voor volwassenen ; )

Dagje uit Apeldoorn met kinderen

In Apeldoorn en in de omgeving van de stad is genoeg te beleven voor kinderen. Wil je de stad écht beter leren kennen en zijn je kinderen al wat ouder (vanaf 8 jaar oud)? Speel dan Sleutels van de stad in Apeldoorn. Een leuke en leerzame activiteit voor kinderen. En gezellig om samen te spelen tijdens een dagje uit in Apeldoorn.

De speelduur van Sleutels van de stad, editie Apeldoorn is ongeveer 2 tot 3 uurtjes. Maar er is geen tijdslimiet, dus neem vooral ook de tijd om leuke dingen te doen. Bezoek Paleis het Loo, check wel even de openingstijden, of rust even uit op een terrasje aan het Raadhuisplein.

Stadjes ontdekken is echt wel leuk

Kinderen hebben niet altijd zin om stadjes te bezoeken tijdens een dagje uit of vakantie. Misschien omdat ze niet weten hoe leuk het kan zijn? Sleutels van de stad laat zien dat stadjes ontdekken echt heel erg leuk is.

Sleutels van de stad is een spel dat je speelt in het stadje dat je gaat bezoeken. Een soort speurtocht. In het spel moet je een mysterie oplossen. De sleutels van de stad zijn verdwenen en alleen te vinden met een oude schatkaart met vragen en opdrachten. In de stad moet je de locatie vinden waar de sleutels lang geleden zijn achtergelaten door een oude stadsbestuurder.

Gaan jullie op ontdekking met Sleutels van de stad? De route van de schatkaart brengt jullie langs de mooiste plekjes van de stad, zoals:

Tips voor tussendoor?

Ben je wat langer in Apeldoorn? Geen probleem, in deze groene gezinsstad is echt genoeg te beleven. Uit in Apeldoorn heeft nog meer leuke tips voor Apeldoorn met kinderen.

 

dagje uit apeldoorn