tof koekie den bosch

Tof Koekie Den Bosch: de ideale plek voor jonge gezinnen

Spelen voor de kinderen en ontspannen een hapje eten en drinken.

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Den Bosch is Tof Koekie, de ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen. 

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Op een mooie dag een wandeling maken door de stad, samen met je kinderen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch zijn er altijd die praktische dingen om rekening mee te houden. Vooral als je met jongere kinderen op pad bent. Iedere ouder zal dat herkennen. Wat als je een luier moet verschonen? Heb je eten bij je om de honger te stillen? En als het toch gaat regenen, kun je dan ergens naar binnen waar je kinderen zich even kunnen vermaken?

De oprichters van Tof Koekie Den Bosch herkenden deze praktische uitdagingen voor ouders. En zo ontstond het idee voor Tof Koekie. Een ontbijt-, lunch- en borrelbar waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Want zo’n plek was er nog niet in Den Bosch. Dus besloten de oprichters om die plek zelf te creëren.

Tof Koekie is de ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen. Een plek waar de commode altijd schoon is en de billendoekjes standaard klaar staan. Waar je kind een speciale, handige beker krijgt om appelsap uit te drinken. En waar je die melkfles zelf kunt opwarmen.

Eten en spelen bij Tof Koekie Den Bosch

Natuurlijk kun je bij Tof Koekie ook terecht voor een lekkere kop koffie en voor het stillen van de honger. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld knapperige kindertosti’s en huisgemaakte producten zoals apenbrood met banaan, wafeltjes en heerlijke fruitsappen en smoothies. Een leuke toevoeging is dat er veel lokale en/of biologische producten worden gebruikt.

Genoeg gegeten? De kinderen kunnen zich uitleven in de speelhoek met puzzels en boeken. Of lekker tekenen en kleuren. Op papier van de tekenrol maar er is ook een speciale krijtmuur waar kinderen kunnen krijten.

Speel je Sleutels van de stad in Den Bosch, dan is Tof Koekie Den Bosch een leuke tip voor tussendoor. Om even lekker wat te drinken of om een hapje eten, terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan.