Speurtocht licentie

Sleutels van de stad werkt samen met bedrijven in de hospitality branche. Ben jij eigenaar van een hotel, camping of vakantieverblijf? Met Sleutels van de stad kun jij je gasten een leuk, origineel en leerzaam uitje aanbieden.

Gasten willen graag de omgeving verkennen. Het nabijgelegen dorpje ontdekken. Of een dagje naar de stad in de buurt. En bij voorkeur willen ze ook iets leren over de cultuur en geschiedenis. Sleutels van de stad is een ontdekkingsspel. Speciaal ontwikkeld om een stad of dorp beter te leren kennen. De perfecte activiteit voor jullie gasten. Leuker dan een standaard wandeltocht. En niet zo duur als een rondleiding met gids of fietstocht.

Speurtocht licentie

Als eigenaar van een hotel, camping of vakantieverblijf kun je een speurtocht licentie bij ons afsluiten. Voor een eenmalige bijdrage per jaar. Daarmee adverteer je ook direct op de diverse kanalen van ons platform.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt de speurtocht licentie in?

Wij ontwikkelen een speurtocht (ontdekkingsspel) op maat. Die we ook nog eens kunnen koppelen aan jullie hotel, camping of vakantieverblijf. Waar moet je dan aan denken? De uitkomst van de speurtocht kunnen we koppelen aan iets waar jullie aandacht voor willen vragen. Denk aan het menu van het restaurant of iets heel anders: een stukje historie van jullie bedrijf. Kortom: een leuke manier om de interactie met de gast te verhogen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.