Speurtocht kinderfeestje 5 jaar

Speurtocht pakket kinderfeestje 5 jaar

Een speurtocht pakket kinderfeestje 5 jaar van Sleutels van de stad wordt op maat voor je gemaakt. Met leuke en leerzame vragen en opdrachten. Afgestemd op de leeftijden van de kinderen bij het kinderfeestje. De kinderen kunnen de speurtochten grotendeels zelf spelen. Hier en daar hebben ze natuurlijk wel wat hulp nodig van de ouders of begeleiders.

Kies zelf de stad of het dorp voor de speurtocht. Wij maken de speurtocht dan op maat zodat je deze hier kunt spelen. Gepersonaliseerd met een foto en naam van de jarige is ook mogelijk. Je bestelling versturen we digitaal of per post. Kies dit zelf. De prijs voor digitaal begint vanaf 10 euro en de per post prijs begint vanaf 5 euro per kind. Netjes geprint op mooi papier en in een stevig brievenbuspakketje naar jullie opgestuurd.

Opdrachten speurtocht kinderfeestje 5 jaar

Wat voor opdrachten zitten er in de speurtochten van Sleutels van de stad? De kinderen krijgen een schatkaart met checkpoint. Via een aangegeven route lopen ze naar de checkpoints. Dit zijn bezienswaardigheden en mooie plekjes in de stad of het dorp. Op deze punten gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen. De opdrachten voor een speurtocht kinderfeestje 5 jaar zijn natuurlijk relatief makkelijk. Bij een kerk is de vraag bijvoorbeeld: wat voor gebouw is dit? Kortom, allerlei leuke en leerzame vragen.

Gratis speurtocht kinderfeestje 5 jaar

Gratis speurtocht kinderfeestje 5 jaar? Ook dat is mogelijk. De algemene speurtochten van Sleutels van de stad zijn gratis aan te vragen. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden. Hoe jonger de kinderen, hoe meer hulp zij nodig zullen hebben.

Speurtocht maken kinderfeestje 5 jaar

Zelf een speurtocht maken kinderfeestje 5 jaar? Leuk idee. Misschien vind je nog wat inspiratie in onze speurtochten. Deze kunnen natuurlijk ook als basis dienen voor de speurtocht die jij gaat maken. Je kunt ons altijd mailen voor vragen of advies.