wat te doen in lazise spel

Lazise

Speur door de mooie straatjes en pleintjes, langs bootjes en terrasjes. 
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad Lazise

Sleutels van de stad Lazise is een vakantiespel, speurtocht en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud maar eigenlijk gewoon leuk voor het hele gezin.

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

  • Een spannend vakantiespel voor kinderen
  • Een speurtocht langs de mooiste plekjes van Lazise
  • Een leuke en leerzame activiteit om het stadje Lazise te ontdekken

Voordat je vertrekt naar Lazise ontvang je thuis een geheime envelop met uitleg over een speciale missie. Jullie gaan op zoek naar de geheime locatie van de sleutels van de stad. Om deze te vinden moet je opdrachten uitvoeren. Je moet puzzelen, speuren naar antwoorden en goed rondkijken in het stadje. Lukt het jullie om deze missie goed uit te voeren?

Sleutels van de stad Lazise

Wat te doen in Lazise?

Wat te doen in Lazise met kinderen? Wat dacht je van een leuke speurtocht langs de mooiste plekjes van het stadje?

Sleutels van de stad is een spel waarbij je niet hoeft te haasten. Perfect om het mooie Lazise te ontdekken. Tijdens het spel kun je de tijd nemen om te genieten van het stadje. Wat te doen in Lazise tijdens het spel? Wij vertellen je graag onze tips en trips.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Lazise?

De speurtocht in Lazise van Sleutels van de stad brengt je naar de mooiste plekjes van het stadje.

Geniet van het uitzicht over het Gardameer. De route van het spel gaat over de promenade langs het meer. Aan de promenade vind je tal van leuke terrasjes en restaurants, waar je geniet van een wijntje uit de regio en een lekkere maaltijd.

Bewonder oude fresco’s in het kerkje San Nicolo. Het is één van de mooiste plekjes op de route. Dit Middeleeuwse kerkje aan de haven stamt uit de 12de eeuw. Op de binnenwanden zie je de fresco’s, die zijn toe te wijzen aan de school van Giotto, een Italiaanse kunstschilder die leefde in de 12de en 13de eeuw.

Proef de sfeer bij de oude haven. Geniet van een ijsje van La Cremeria di Lazise, de beste ijssalon van het stadje, terwijl je uitkijkt over de haven met haar schattige bootjes. Volg je de route van het spel, dan is de haven niet te missen.

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-lazise” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Nog meer tips? Op de website Vakantie-met-kinderen.com vind je nog meer informatie over het Gardameer met kinderen.