wat te doen in gent spel

Gent

Speel, speur en puzzel in deze gezellige Middeleeuwse stad.

[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad Gent

Wat is Sleutels van de stad Gent?

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

  • Een speurtocht door de leuke binnenstad van Gent
  • Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar oud
  • Een leuke en leerzame activiteit om Gent te ontdekken

Wat te doen in Gent?

Wat te doen in Gent met kinderen? Een leuke én leerzame speurtocht is de perfecte manier om Gent te ontdekken met kinderen.

Sleutels van de stad is ideaal om samen met kinderen een stad te ontdekken. Via de route van het spel kom je allerlei leuke plekjes tegen. Wat te doen in Gent tijdens het spel?

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Gent?

Bezoek het Middeleeuwse kasteel Gravensteen. Het kasteel is gebouwd in de 12de eeuw en uniek in Vlaanderen, omdat het verdedigingssysteem nog bijna helemaal intact is gebleven. Makkelijk toegankelijk, want het ligt ‘gewoon’ in het centrum van Gent. Vanaf diverse plekken in het kasteel heb je daarom een mooie uitzichtpunten over de stad.

Kijk naar de bootjes op de Graslei en de Korenlei. Even een rustmomentje tijdens de speurtocht. Eet een ijsje aan de waterkant terwijl je uitkijkt over de kanalen. Of stap aan boord bij één van de rondvaartboten. Een gids vertelt je dan ook van alles over de geschiedenis van Gent.

Beklim de Belfort-toren voor het mooiste uitzicht over Gent. Het Belfort is de meest opvallende van 3 kerken die op een rij staan in het centrum van Gent. Geen zin om te klimmen? Er gaat ook een lift naar boven. Dan houd je voldoende energie over voor de rest van de speurtocht.