wat te doen in domburg spel

Domburg

Een speurtocht in het gezellige stadje en langs het mooie strand.
[mks_col]

[mks_two_thirds]

Sleutels van de stad in Domburg

Sleutels van de stad is een speurtocht, vakantiespel en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen. Hoe het precies werkt lees je in de uitgebreide speluitleg.

 

Sleutels van de stad, editie Domburg

[/mks_two_thirds]
[mks_one_third]

[mks_button size=”medium” title=”BESTELLEN” style=”squared” url=”https://www.foodreizen.nl/bestel-digitaal” target=”_self” bg_color=”#50aeb5″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[/mks_one_third]
[/mks_col]

  • Een speurtocht in de gezellige kustplaats Domburg
  • Een leuk en leerzaam vakantiespel om de stad te ontdekken
  • De route brengt je naar de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekken van Domburg

Wat te doen in Domburg?

Wat te doen in Domburg? Domburg is een van de oudste kustplaatsen van het land. Wist je dat de beroemde schilder Piet Mondriaan hier in de zomer vaak kwam om inspiratie op te doen?

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Domburg?

Speel je Sleutels van de stad in Domburg? Dan kom je langs de mooiste plekjes van het stadje. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

 • Je maakt een wandeling langs het mooie strand
 • Je wandelt naar naar de top van de Hoge Hill en hebt een mooi uitzicht over de zee
 • Je leert meer over de beroemde historische schilders die graag in Domburg kwamen

Op de route: tips voor tussendoor

Even ergens wat eten en drinken of tussendoor een leuk uitstapje maken? Bekijk onze tips voor tussendoor: bezienswaardigheden, activiteiten en leuke adresjes die je vindt op de route van de speurtocht.

 • Ontspannen en spelen op het strand bij De Stenen Toko. Dit strandpaviljoen is zeer kindvriendelijk, met kinderstoelen, een verschoontafel en een menu en ijsjes voor de kinderen. Vanaf het terras heb je zicht op een speeltuin op het strand.
 • Lekker vis eten als lunch of diner bij De Visbar. Je kunt hier iedere dag genieten van dagverse vis, schaal- en schelpdieren, en ook sushi. Ook voor kinderen staat er wat lekkers op het menu,, zoals fish&chips, pasta en poffertjes.