Dagje uit Deventer

Dagje uit Deventer met kinderen? Willen jullie samen op ontdekking in het verrassend leuke Deventer? Speel Sleutels van de stad, editie Deventer. Een leuk en leerzaam spel voor het ontdekken van stadjes. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Dagje uit Deventer met kinderen

De Hanzestad Deventer heeft een mooie en gezellige binnenstad. En ook niet te groot, dus perfect voor een dagje uit. In Deventer is ook veel te ontdekken. Zijn je kinderen al wat ouder, ongeveer 8 jaar of ouder? Dan is het leuk om Deventer te ontdekken met een speurtocht. Met Sleutels van de stad, editie Deventer, ontdek je de mooiste plekken en leer je leuke weetjes over de stad. Een leuke en leerzame activiteit. En gezellig om samen te spelen tijdens een dagje uit in Deventer.

Het spel duurt ongeveer 2 tot 3 uurtjes en er is geen tijdslimiet. Door de route van de schatkaart te volgen kom je ook direct op de mooiste plekjes van Deventer, zoals:

Stadjes ontdekken is echt wel leuk

Kinderen vinden het vaak niet zo leuk om stadjes te bezoeken tijdens een dagje uit of vakantie. Sleutels van de stad wil het graag ook wat leuker maken voor kinderen, want stadjes ontdekken kan echt ontzettend leuk én leerzaam zijn.

Sleutels van de stad is een spel dat je speelt in een stadje dat je graag wilt ontdekken. Een soort speurtocht. Het doel van het spel is het oplossen van een mysterie. De sleutels van de stad zijn lang geleden verdwenen door toedoen van een oude stadsbestuurder. Met een oude schatkaart met vragen en opdrachten ga je op zoek naar de geheime locatie van de sleutels.

Gaan jullie op ontdekking met Sleutels van de stad? Door de route van de schatkaart te volgen kom je ook direct op de mooiste plekjes van de stad.

Tips voor tussendoor

Nog meer ontdekken in Deventer? In Deventer is genoeg te beleven, ook met kinderen. Op zoek naar nog meer tips en praktische informatie. Kijk dan op Deventer.info.

dagje uit deventer stadhuis