Ontdek de geheime locatie

De sleutels van de stad die jij gaat bezoeken, zijn lang geleden verborgen op een mysterieuze locatie. Lukt het jou om deze plek in de stad te ontdekken? Zorg jij ervoor dat de sleutels veilig worden opgeborgen? Met een oude schatkaart en cryptische aanwijzingen ga jij op zoek. Speur, puzzel, werk goed samen, en ontdek de geheime locatie van de sleutels van de stad.

 

[mks_col]

[mks_one_half]

Speel het spel en ga op ontdekking

Het ontdekken van je vakantiebestemming kan nog leuker. Juist ook voor kinderen, die het niet altijd leuk vinden om stadjes en dorpen te bezoeken. Beleef samen de mooiste plaatsen tijdens je vakantie, op een manier die voor iedereen leuk, uitdagend én leerzaam is.

Hoe werkt het spel?
De beleving van het spel begint al thuis. Een geheime opdracht namens de burgemeester van de stad wordt bij je thuisbezorgd. Je ontvangt ook de oude kaart van het stadje dat je gaat bezoeken, met cryptische aanwijzingen, om op zoek te gaan naar de verborgen woorden. Zo ontdek je samen de mooiste plekjes van het stadje. De verborgen woorden vormen samen de oplossing: de mysterieuze locatie van de sleutels van de stad.

Lees hier de uitgebreide speluitleg.

[/mks_one_half]

[mks_one_half]

Gratis testen aan het Gardameer!

‘Sleutels van de stad’ richt zich in eerste instantie op de plaatsen aan het Gardameer. Dit wordt later uitgebreid naar andere stadjes in Europa. Het spel voor Lazise is nu al beschikbaar. Binnenkort liggen ook de versies voor Peschiera del Garda en Sirmione op de plank .

Ga jij binnenkort naar het Gardameer? Maak je bezoek nog leuker en speel ons spel gratis in één van de stadjes. Daarna horen we graag jouw opmerkingen en tips. Vraag hier je gratis testpel aan.

    [/mks_one_half]

    [/mks_col]